Happy Companies

Hands for Hyggle

happy companies Hands

Great minds also need Hands. Hands is al vijftien jaar een dynamisch communicatiebureau in Hasselt. Zaakvoerder Kristof Schiepers en partners Laurence Libert en Stijn Martens zijn de trekkende handen.

Hands & Hyggle

Het doel van Hands: bedrijven, organisaties en overheden naar het beoogde doel te leiden via de juiste communicatie, zowel operationeel als strategisch. Hiervoor beschikt Hands over de nodige creatieve ‘minds’.
Hands wil het toonaangevend communicatiebureau in de regio zijn dat strategisch meedenkt, begeleidt en innoveert zodat onze klanten nog performanter worden. Daarbij streven we naar de hoogste kwaliteit in combinatie met de beste service.

Hands en Hyggle versterken elkaar en vullen elkaar perfect aan. Hyggle verzorgt de onlinefocus van elk project.  Vaak is er te weinig tijd of te weinig kennis in huis. Het is net dan dat Hands en/of Hyggle extra helpende handen aanreikt. Zodat u de focus kunt richten op uw bedrijf of organisatie. En wij onze focus en knowhow omzetten naar een efficiënte communicatie.
Wij beschouwen communicatie niet als een doel op zich, wel als een middel. Een uniek instrument om uw doelstellingen te bereiken.

Hands telt ondertussen 25 communicatiespecialisten. Hun expertise wordt ook voor Hyggle ingezet om volledige campagnes en resultaatgerichte communicatie op sociale media uit te werken voor KMO’s. We zijn ervan overtuigd dat we met deze aanpak ook voor niet commerciële bedrijven en minder evidente sectoren waardevolle diensten kunnen bewijzen.

 We bereiken niets met enkel peptalk of holle woorden. Wel met gedegen, relevante informatie en een integrale professionele aanpak, online en offline.

www.hands.be

Laurence Libert Kristof Schiepers Stijn Martens