Happy companies

Hyggle for Hands

happy companie hyggle

Hyggle is een spin-off van Hands, een creatieve onlinepoot van dit offline, strategisch stevig gestoeld communicatiebureau.

Hyggle? Vreemde naam!

Ja en nee. De naam verwijst naar het Deense ‘toverwoord’ ‘hygge’[Hoo-ga]. Al drie jaar staat Denemarken aan de top in het World Happiness Report van de VN. Een belangrijk element in dat Deense geluksgevoel is ‘gezelligheid creëren’ en dat is precies waar ‘hygge’ voor staat. Geluk vinden in kleine, simpele dingen. Een magische manier van leven die misschien wel eens hét geheim voor geluk zou kunnen zijn.

De essentie van hygge is het creëren van een fijne warme sfeer, gezellig samen zijn met vrienden en familie en genieten van de goede dingen in het leven! Als we dit versmelten met ‘Google’, krijg je Hyggle,… but what’s in a name?

Happy company zegt ook iets meer, er is geen woord in het Nederlands dat zo duidelijk als ‘company’ uitdrukt dat een onderneming in de eerste plaats uit een groep mensen bestaat. Er is gelukkig als alternatief voor happy, maar is happy is lichter en Hyggle klinkt leuker.

We kunnen het niet exact vertalen! Hygge spel je niet, Hygge voel je.

Hyggle & jouw KMO

Ook wij zoeken voor uw business naar de kleine dingen die het verschil maken, maar wij doen het online, zonder holle woorden. Wij denken anders, wij schrijven anders, wij brengen mensen online samen en herleiden het uitdijende world wide web naar de essentie van uw bedrijfsverhaal, naar een verhaal waar u zich goed voelt.
Hygge is een constante op social media, iedereen verzorgt zijn eigen PR en verpreidt zijn geluksmomenten vrolijk op allerlei kanalen. Uw klant is gelukkig online, nu uw bedrijf nog!
We zoeken naar ‘hygge’ in de virtuele wereld.

 

Hyggle, A Hands company

 

Laurence Libert, Kristof Schiepers, Stijn Martens en Eline Laffut